Sisteme de supraveghere video

Va oferim urmatoarele tipuri de sisteme de supraveghere:

  1. Sisteme de supraveghere video CCTV – se pot monta camere clasice inclusiv 960H,  camerele au rezolutii cuprinse intre 600 – 1200 LTV
  2. Sisteme de supraveghere video TVI – se pot monta pe ele camere clasice CCTV si camere TVI sau Turbo HD cu rezolutii 720p – 1080p
  3. Sisteme de supraveghere IP – functioneaza cu camere IP de 1,3 – 5 Mpx cu rezolutii HD si Full HD
  4. Sistemde de supraveghere hibrid, functioneaza cu toate tipurile de camere.

Camere de supraveghere IP - live-

Camera TurboHD HIKVISION 2Mpx de exterior -LIVE-

Camera de exterior TurboHD DS-2CE16D1T-IT3

Camera de supraveghere 2MP, TurboHD DS-2CE16D1T – IT3

Camera de exterior cu senzor de 2MP performant

Camera Hikvision DS-2CE16D7T-IT este dotata cu un senzor CMOS performant de 2 MP, care permite inregistrarea de imagini clare si detaliate. Rezolutia camerei este FULL HD 1080p. De asemenea, are o lentila fixa de 3.6 mm cu un unghi de vizualizare de 79°, adica un unghi larg de vizualizare. Odata montata, camera poate fi rotita pentru ca tu sa poti surprinde imaginile din ce unghi iti doresti. O alta dotare utila a camerei este filtrul IR Cut, care aprinde automat LED-urile cu infrarosu ale camerei atunci cand conditiile de iluminare sunt scazute.

Imagini clare chiar si pe timp de noapte

Camera Hikvision este dotata cu LED-uri infrarosu care devin active atunci cand intensitatea luminii in zona in care este montata este scazuta. Aceste LED-uri permit inregistrarea de imagini de inalta calitate pe timp de noapte, pe o distanta de pana la 40 de metri. Performanta LED-urilor sporita de tehnologia EXIR si functia Smart IR. Tehnologia EXIR determina LED-urile sa emita lumina uniform, astfel incat pe imagini nu vei vedea parti iluminate mai puternic decat altele, in timp ce functia Smart IR controleaza intensitatea luminii emise de LED-uri, in functie de conditiile de iluminare exterioare.

Meniu OSD si performanta in conditii meteo nefavorabile 

Camera are un meniu OSD care iti permite sa reglezi setarile de imagine, dupa propriile tale nevoi. Astfel, vei putea controla luminozitatea, compensarea de lumina in conditii de iluminare scazuta si vei putea alege sa amplifici semnalului video atunci cand iluminatul scazut determina a scadere a semnalului.

Camera Hikvision are o carcasa de metal extrem de rezistenta la intemperii. Conditiile meteo nefavorabile (ploi, vant, temperaturi extreme) nu vor afecta buna functionare a camerei, ea fiind cotata cu un index de protectie IP66.

Specificatii

CAMERA
Senzor imagine 1/3″ Progressive Scan CMOS
Rezolutie HD 1080P
Tip lentila Fixa
Distanta focala 3.6 mm
Protectie carcasa IP 66
Tip carcasa bullet
Iluminare minima 0.01 Lux @(F1.2,AGC ON), 0 Lux with IR
Iesire video 1 Analog HD output
Infrarosu Da
Distanta infrarosu Pana la 40m
Meniu OSD Da
ALTELE
Alimentare 12 V DC±10%, Max. 3.5W
Temperatura functionare -40 °C – 60 °C
ds-2ce16d1t-it3 (1)