Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate

Elnicron S.R.L. se angajează să vă protejeze intimitatea. Contactați-ne la office@elnicron.ro  dacă aveți întrebări sau probleme cu privire la utilizarea datelor dvs. personale și vă vom ajuta cu plăcere.

Prin utilizarea acestui site sau a serviciilor noastre, sunteți de acord cu procesarea datelor dvs. personale așa cum este descris în această politică de confidențialitate.

Cuprins

 1. Definițiile utilizate în această politică
 2. Principiile de protecție a datelor pe care le urmăm
 3. Ce drepturi aveți asupra datelor dvs. personale
 4. Ce date personale colectăm despre dvs.
 5. Cum folosim datele dvs. personale
 6. Cine altcineva are acces la datele dvs. personale
 7. Cum asigurăm datele dvs.
 8. Informații despre cookie-uri
 9. Informații de contact

 

Definiții

Date personale – orice informație referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă.

Procesare – orice operațiune sau set de operațiuni care se efectuează pe date cu caracter personal sau pe seturi de date cu caracter personal.

Persoana vizată – o persoană fizică ale cărei date cu caracter personal sunt prelucrate.

Copil – persoană fizică sub 16 ani.

Noi / noi (capitalizate sau nu) – Elnicron S.R.L.

Principiile de protecție a datelor

Promitem să respectăm următoarele principii privind protecția datelor:

 • Prelucrarea este legală, corectă, transparentă. Activitățile noastre de prelucrare au motive legale. Întotdeauna considerăm drepturile dvs. înainte de prelucrarea datelor personale. Vă vom oferi informații privind prelucrarea la cerere.
 • Procesarea este limitată la scopul. Activitățile noastre de procesare corespund scopului pentru care au fost colectate datele personale.
 • Prelucrarea se face cu date minime. Reunim și procesăm numai cantitatea minimă de date personale necesare pentru orice scop.
 • Prelucrarea este limitată cu o perioadă de timp. Nu vom stoca datele dvs. personale mai mult decât este necesar.
 • Vom face tot posibilul pentru a asigura corectitudinea datelor.
 • Vom face tot posibilul pentru a asigura integritatea și confidențialitatea datelor.

 

Drepturile persoanelor vizate

Subiectul datelor are următoarele drepturi:

 1. Dreptul la informație – ceea ce înseamnă că trebuie să știți dacă datele dvs. personale sunt procesate; ce date sunt colectate, de unde sunt obținute și de ce și de cine sunt procesate.
 2. Dreptul de acces – ceea ce înseamnă că aveți dreptul de a accesa datele colectate de la / despre dvs. Aceasta include dreptul dvs. de a solicita și de a obține o copie a datelor dvs. personale culese.
 3. Dreptul la rectificare – ceea ce înseamnă că aveți dreptul să solicitați rectificarea sau ștergerea datelor dvs. personale care sunt inexacte sau incomplete.
 4. Dreptul de ștergere – ceea ce înseamnă că, în anumite circumstanțe, puteți cere ca datele dvs. personale să fie șterse din evidențele noastre.
 5. Dreptul de a restricționa prelucrarea – adică în cazul în care se aplică anumite condiții, aveți dreptul să restricționați procesarea datelor dvs. personale.
 6. Dreptul de a se opune prelucrării – adică în anumite cazuri aveți dreptul să vă opuneți procesării datelor dvs. personale, de exemplu în cazul marketingului direct.
 7. Dreptul de a se opune prelucrării automate – ceea ce înseamnă că aveți dreptul de a opune prelucrării automate, inclusiv de profilare; și să nu facă obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată. Acest drept poți exercita ori de câte ori rezultă profilarea care produce efecte juridice care te afectează sau te afectează în mod semnificativ.
 8. Dreptul la portabilitatea datelor – aveți dreptul să obțineți datele dvs. personale într-un format care poate fi citit de mașină sau, dacă este posibil, ca un transfer direct de la un procesor la altul.
 9. Dreptul de a depune o plângere – în cazul în care refuzăm cererea dvs. în baza Drepturilor de acces, vă vom oferi un motiv pentru motivul. Dacă nu sunteți mulțumit de modul în care a fost tratată solicitarea dvs., vă rugăm să ne contactați.
 10. Dreptul pentru ajutorul autorității de supraveghere – ceea ce înseamnă că aveți dreptul de a vă ajuta autoritatea de supraveghere și dreptul de a obține alte căi de atac, cum ar fi solicitarea de despăgubiri.
 11. Dreptul de a retrage consimțământul – aveți dreptul să retrageți orice consimțământ dat pentru procesarea datelor dvs. personale.

Datele pe care le adunăm

Informații pe care ni le-ați furnizat
Aceasta poate fi adresa dvs. de e-mail, numele, adresa de facturare, adresa de domiciliu etc. – în principal informațiile necesare pentru livrarea unui produs / serviciu sau pentru a vă îmbunătăți experiența clienților cu noi. Salvăm informațiile pe care ni le furnizați pentru a putea să comentați sau să efectuați alte activități pe site. Aceste informații includ, de exemplu, numele dvs. și adresa de e-mail.

Informațiile colectate automat despre dvs.
Acestea includ informații care sunt stocate automat prin cookie-uri și alte instrumente de sesiune. De exemplu, informațiile despre coșul de cumpărături, adresa IP, istoricul de cumpărături (dacă există) etc. Aceste informații sunt utilizate pentru a vă îmbunătăți experiența clienților. Când utilizați serviciile noastre sau căutați conținutul site-ului nostru, activitățile dvs. pot fi înregistrate.

 

Informatii de la partenerii noștrii

Strângem informații de la partenerii noștri de încredere, confirmând că au motive legale de a împărtăși aceste informații cu noi. Acestea sunt fie informații pe care le-ați furnizat direct, fie că s-au adunat despre dvs. din alte motive legale. Vedeți lista partenerilor noștri aici.

Informații disponibile publicului
S-ar putea să strângem informații despre tine, care sunt disponibile publicului.

Cum folosim datele dvs. personale

Noi folosim datele dvs. personale pentru a face:

 • să vă furnizăm serviciul nostru. Aceasta include, de exemplu, înregistrarea contului; oferindu-vă alte produse și servicii pe care le-ați solicitat; oferindu-vă la cererea dvs. elemente de promovare și comunicând cu dvs. în legătură cu aceste produse și servicii; comunicarea și interacțiunea cu dvs.; și vă notifică despre modificările aduse oricăror servicii.
 • îmbunătățiți experiența clienților;
 • să îndeplinească o obligație în conformitate cu legea sau contractul;

Noi folosim datele dvs. personale pe motive legitime și / sau cu consimțământul dumneavoastră.

Pe baza încheierii unui contract sau a îndeplinirii obligațiilor contractuale, vom procesa datele dvs. personale în următoarele scopuri:

 • să vă identificați;
 • să vă furnizeze un serviciu sau să vă trimită / să vă ofere un produs;
 • să comunice fie pentru vânzări, fie pentru facturare;

Pe baza unui interes legitim, noi procesăm datele dvs. personale în următoarele scopuri:

 • să vă trimitem oferte personalizate * (de la noi și / sau partenerii noștri atent selectați);
 • să administreze și să analizeze baza noastră de clienți (comportamentul de cumpărare și istoricul) pentru a îmbunătăți calitatea, varietatea și disponibilitatea produselor / serviciilor oferite / furnizate;
 • să realizeze chestionare privind satisfacția clienților;

Atâta timp cât nu ne-ați informat altfel, considerăm că vă oferim produse / servicii care sunt similare sau identice cu comportamentul dvs. de istorie de cumpărare / navigare pentru a fi interesul nostru legitim.

Cu acordul dvs. vom procesa datele dvs. personale în următoarele scopuri:

 • să vă trimiteți buletine de știri și oferte de campanie (de la noi și / sau partenerii noștri atent selectați);
 • în alte scopuri pentru care v-am cerut consimțământul;

Noi procesam datele dumneavoastra personale in scopul indeplinirii obligatiilor ce decurg din lege si / sau utilizarii datelor dvs. personale pentru optiunile prevazute de lege. Ne rezervăm dreptul de a anoniza datele personale adunate și de a utiliza astfel de date. Vom folosi datele în afara domeniului de aplicare al prezentei Politici numai atunci când este anonimă. Salvăm informațiile dvs. de facturare și alte informații culese despre dvs. atât timp cât este necesar în scopuri contabile sau alte obligații care decurg din lege, dar nu mai mult de 10 ani.

 

Este posibil să ne procesăm datele personale pentru alte scopuri care nu sunt menționate aici, dar sunt compatibile cu scopul original pentru care au fost colectate datele. Pentru a face acest lucru, vom asigura acest lucru:

 • legătura dintre scopurile, contextul și natura datelor personale este adecvată pentru continuarea procesării;
 • prelucrarea ulterioară nu vă va afecta interesele și
 • ar exista o garanție adecvată pentru procesare.

Vă vom informa despre orice procesare și scopuri ulterioare.

Cine altcineva poate accesa datele dvs. personale

Nu împărtășim datele personale cu străinii. Datele personale despre dvs. sunt furnizate, în unele cazuri, partenerilor noștri de încredere pentru a vă oferi posibilitatea de a vă furniza serviciul sau pentru a vă îmbunătăți experiența clienților. Împărtășim datele dvs.:

Partenerii noștri de prelucrare:

 • PayPal
 • BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ
 • ESET, spol. s r.o.

Partenerii noștri de afaceri:

 • NET Design SRL
 • NETSOFT S.R.L.
 • ROMSYM DATA S.R.L.

Terțe părți conectate:

 • Google

Lucrăm numai cu partenerii de procesare care sunt capabili să asigure un nivel adecvat de protecție a datelor dvs. personale. Noi dezvăluim datele dvs. personale terților sau funcționarilor publici atunci când suntem obligați din punct de vedere legal să facem acest lucru. Am putea dezvălui datele dvs. personale unor terțe părți dacă v-ați dat acordul sau dacă există alte motive legale.

Cum vă asigurăm datele.

 

Facem tot posibilul pentru a păstra datele dvs. personale în siguranță. Utilizăm protocoale sigure pentru comunicare și transfer de date (cum ar fi HTTPS). Folosim anonimatul și pseudonimizarea acolo unde este potrivit. Monitorizăm sistemele noastre pentru posibile vulnerabilități și atacuri. TODO – descrieți măsurile de securitate suplimentare.

Chiar dacă încercăm tot ce putem, nu putem garanta securitatea informațiilor. Cu toate acestea, promitem să notifice autoritățile competente privind încălcările datelor. De asemenea, vă vom anunța dacă există o amenințare la adresa drepturilor sau intereselor dvs. Vom face tot ce putem în mod rezonabil pentru a preveni încălcarea securității și pentru a asista autoritățile în cazul în care vor apărea încălcări.

Dacă aveți un cont la noi, rețineți că trebuie să păstrați secretul dvs. de utilizator și parola.

Copii

Nu intenționăm să colectăm sau să colectăm cu bună știință informații de la copii. Nu vizăm copiii cu serviciile noastre.

Cookie-uri și alte tehnologii pe care le folosim

Utilizăm cookie-uri și / sau tehnologii similare pentru a analiza comportamentul clienților, pentru a administra site-ul, a urmări mișcările utilizatorilor și pentru a colecta informații despre utilizatori. Acest lucru se face pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența cu noi.

Un cookie este un fișier text mic stocat pe computer. Cookie-urile stochează informațiile care sunt folosite pentru a ajuta site-urile să funcționeze. Numai noi putem accesa cookie-urile create de site-ul nostru. Puteți controla cookie-urile la nivel de browser. Alegerea dezactivării modulelor cookie poate împiedica utilizarea anumitor funcții.

Utilizăm cookie-urile în următoarele scopuri:

 • Cookie-uri necesare – aceste module cookie sunt necesare pentru a putea utiliza câteva funcții importante pe site-ul nostru, cum ar fi conectarea. Aceste cookie-uri nu colectează informații personale.
 • Cookie-uri pentru funcționalități – aceste cookie-uri oferă funcționalitate care face ca utilizarea serviciului nostru să fie mai convenabilă și face posibilă oferirea de funcții mai personalizate. De exemplu, acestea ar putea să-și amintească numele și e-mailurile în formularele de comentarii, astfel încât să nu trebuiască să reintroduceți această informație data viitoare când comentați. Aceste cookie-uri se salvează doar dacă acceptați salvarea lor prin bifarea casetei aferente din cadrul paginilor relevante de pe site.
 • Cookie-urile pentru statistici (de exemplu, Google Analytics) – aceste cookie-uri sunt folosite pentru a urmări utilizarea și performanța site-ului și a serviciilor noastre. Am configurat acest serviciu să nu colecteze informații personale.

Puteți elimina modulele cookie stocate în computer prin setările browserului. Alternativ, puteți controla anumite cookie-uri terță parte utilizând o platformă de îmbunătățire a confidențialității, cum ar fi optout.aboutads.info sau youronlinechoices.com. Pentru mai multe informații despre cookie-uri, vizitați allaboutcookies.org.

Utilizăm Google Analytics pentru a măsura traficul pe site-ul nostru. Google are propria politică de confidențialitate pe care o puteți revizui aici. Dacă doriți să renunțați la urmărirea de către Google Analytics, vizitați pagina Google Analytics. Vă reamintim că informațiile colectate de Google Analytics sunt configurate să fie anonimizate. Nu facem profiluri demografice sau de remarketing.

Informații de contact

Autoritatea de supraveghere
Website: http://www.dataprotection.ro/
Email: anspdcp@dataprotection.ro
Telefon: +40 21 252 5599

Website-ul www.elnicron.ro este administrat de Elnicron S.R.L.

Adresa: Tg. Mures, str. Înfrățirii, nr.7/1
CUI: RO11197049
R.C. J26/727/1999
IBAN RO32RNCB 0193 0159 7633 0001 BCR Tg.Mures
Contact: office@elnicron.ro

Modificări la această politică de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate.

Ultima modificare a fost făcută pe pe 5 iulie 2018.