Service calculatoare la sediul firmei dvs

 

ELNICRON va ofera solutii complete de service it: diagnosticare si service , prin care asiguram performante maxime pentru echipamentele Dvs. desktop, notebook sau servere. Oferim servicii de service calculatoare la cerere, cu plata la interventie sau prin incheierea unui contract de mentenanta it de service calculatoare.
Prin incheierea unui contract de service IT veti avea un abonament it lunar de mentenanta calculatoare cu un pret fix fara a mai fi nevoie sa platiti interventiile la cerere si veti fi protejat impotriva defectiunilor echipamentelor si a retelei de calculatoare. Oferta de service calculatoare se adreseaza atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice din Tg.Mures sau din zonele adiacente care doresc lunar service it .
Lista de preturi de mai jos este valabila pentru clientii ce nu au un contract de Service IT si se aplica la fiecare interventie. Preturile la abonamentele lunare de service calculatoare incep de la 5 Euro/PC sau Imprimanta si toate serviciile de mai jos sunt INCLUSE in abonament.

Posted in IT.

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

I accept the Privacy Policy