FURNIZARE SOFTWARE SI TEHNICA IT

Elnicron are activitati de distribuţie software si tehnica de calcul pentru zona de afaceri cat si pentru zona de consumer. Alaturi de parteneriatele cu furnizori consacrati din Romania oferim rapid echipamente, software si servicii de calitate pentru garatie si post garantie.

Brandurile semnificative care fac parte din portofoliul Elnicron sunt:Ubiquiti, Lenovo, Dell, Asus, HP, D-Link, Microsoft, Musteck, Targus, Patriot, ESET, EIZO, LG, BenQ, Canon, Xerox, etc …

CONSUMABILE PRINTING

Elnicron va ofera o gama larga de consumabile de origine (OEM) sau compatibile pentru imprimante ink si laser la preturi competitive. Toate produsele prezinta certificate  de conformitate precum CE, ISO 9001, ISO 14001, STMC, ISO 19752, ISO 19798, iar prin raportul foarte bun pret/calitate cat si garantia oferita pentru acestea, satisfacem cele mai stricte cerintele ale clientilor nostri.

Furnizam consumabile OEM si compatibile pentru urmatoarele branduri: HP, Canon, Xerox, Lexmark, Konica Minolta, Samsung, etc …

RETELE DE DATE

Realizarea unor retele de date de buna calitate este un pas important pentru a asigura stabilitatea comunicatiilor de afaceri.

Elnicron ofera servicii de proiectare si executie pentru:

  • LAN (retele locale). Acest tip de retea se intinde pe arii restranse (birouri, etaje, cladiri) si ofera viteze de comunicare mari. De obicei asigura conectarea mai multor PC-uri intr-o retea in care pot fi partajete resursele: acces la internet, imprimante, servere de aplicatii, etc.
  • WAN (retele ce se intind pe arii extinse). Cel mai frecvent, acest tip de retea isi gaseste aplicabilitatea atunci cand se conecteaza sedii ale aceleiasi companii intr-o retea, de obicei pentru a facilita centralizarea informatiilor in timp real.

Elnicron proiecteaza retele de date

Proiectarea consta in definirea unei retele atat la nivel fizic (cabluri, echipamente) cat si la nivel logic. Aceasta din urma este cea mai importanta componenta a proiectarii retelelor pentru ca are ca scop eficientizarea exploatarii resurselor retelei. Se poate spune ca nu este suficient ca o retea sa fie construita cu componente de calitate, ci trebuie ca si fluxul informatiilor sa fie dirijat astfel incat sa nu existe congestii, sa fie prioritizate anumite categorii de trafic si sa se securizeze acesul la diverse resurse. O astfel de retea se numeste retea structurata.

O retea de transmisii de date poate fi comparata cu reteaua de drumuri a unei metropole: nu conteaza ca strazile sunt largi si bine asfaltate daca nu exista semafoare si reguli de circulatie.

Ajutor! Am deja o retea dar nu funtioneaza bine!

Nici o problema! Putem analiza reteaua existenta si apoi sa o reproiectam. Adica sa ii aducem imbunatatiri folosind in continuare componentele bune din reteaua existenta.