CONTROL ACCES

sistem-de-control-accesComercializam si instalam sisteme de control acces in cladiri de birouri, sedii firme, spatii protejate, locuinte, etc.; montam de asemenea interfoane si video-interfoane pentru birouri, institutii, blocuri de locuinte, case, etc, accesul se face cu card magnetic, card de proximitate, tag de proximitate sau amprenta digitala. Datorita softului performant se poate atribui accesul selectiv pe persoane, zone de acces, grupuri de persoane, pe ore/zile/luna in anumite spatii protejate. Softul permite de asemenea monitorizarea, controlul si vizualizarea starii sistemului, dintr-un singur punct, a mai multor locatii, indiferent de distanta, prin intermediul internetului. Restrictionarea accesului pentru autovehicole in parcari private, garaje subterane, cu ajutorul barierelor automate, comandate cu telecomanda, cu card de acces sau chiar cu telefonul mobil. De asemenea este disponibil sistemul automat de indentificare a numarului masinii.

PONTAJ

pontajComercializam si instalam echipamente electronice pentru pontajul automat al angajatilor; inregistrarea orei de intrare/iesire se face cu ajutorul cardurilor, a amprentei digitale sau cu cartele din carton, pe care se imprima ora de intrare/iesire si alte date necesare realizarii pontajului. Softul sistemelor de pontaj este in limba romana, permite urmarirea si controlul prezentei la lucru, evidentierea intarzierilor, a absentelor, extragerea de rapoarte zilnice/saptamanale/lunare, pentru fiecare persoana, schimb , sectie sau departament. Sistemul dispune de interfata Web pentru supravegherea de la distanta a procesului de pontaj.

CE VA PUTEM OFERI?

  • Centrala de control acces

Este unitatea centrala care gestioneaza punctele de control al accesului, unitatile de comanda, cititoarele, broastele si yalele electromagnetice de actionare a usilor.
Are rolul de a primi informatiile de la cititoarele sau tastaturile asimilate, decide blocarea sau deblocarea accesului in zona respectiva, memoreaza informatiile primite de la cititoare sau tastaturi, tine evidenta si afiseaza prin intermediul unui software specializat data, ora si locul prin care a fost permis accesul, respectiv persoana care a solicitat si a primit accesul in zona controlata.

  • Cititor de cartela magnetica

Citirea cartelei magnetice se face prin trecerea acesteia prin fanta cititorului, respectiv prin fata capului magnetic de citire. Citirea cartelei magnetice presupune un contact fizic intre cartela si capul de citire, din acest motiv durata de folosire a cartelei si a capului de citire este limitata.

  • Cititor de cartele de proximitate

Citirea cartelei de proximitate se face prin simpla apropiere a acesteia, la o anumita distanta de cititor.
Cititorul si cartela de proximitate nu au timp de viata limitat, problemele de functionare nu pot interveni teoretic la acest tip sistem decat prin eventuala distrugere fizica a cartelei sau a cititorului.

  • Tastatura de acces

Este elementul clasic dintr-un sistem de securitate care permite introducerea unui cod (combinatie dintr-un anumit numar de cifre).
Se foloseste independent sau in conjunctie cu un cititor de cartela, pentru a spori gradul de securitate.

  • Cititor de amprente sau iris

Prin memorarea si compararea in baza de date a amprentelor sau a irisului utilizatorilor sistemul poate permite sau nu accesul persoanelor in zonele controlate.

  • Yala electromagnetica sau electromagnet

Reprezinta elementul de blocare/deblocare a usii de acces, comandat electronic de catre unitatea de control.

Bariere auto

Barierele electromecanice sunt un element de eleganta si siguranta pentru o serie larga de ansambluri rezidentiale sau industriale, cum ar fi: parcarile publice, parcarile particulare, parcarile industriale, caile de acces cu trafic limitat cum sunt cele din preajma institutiilor publice importante sau caile de acces controlat (vami, porturi, aeroporturi etc.)

Barierele au un sistem de siguranta avansat, ce previne impactul cu obiectele aflate eventual dedesubt, in timpul coborarii. Gama variata de posibilitati de montare si caracteristici tehnice le fac utile acolo unde este nevoie de controlul accesului.

Automatizari pentru porti batante / culisante

Automatizarea portilor este o masura potrivita atunci cand se doreste modernizarea structurlor de accesi existente, fara a se modifica cu nimic aspectul exterior. Este cazul majoritatii constructiilor vechi, unde instalarea unei porti cu design modern face adeseori nota discordanta cu restul, astfel ca solutia nu este viabila. In aceste situatii singura posibilitate consta in instalarea unor elemente motoare ascunse sau greu vizibile, atasate de structura initiala.

Usi garaj sectionale

O simpla activitate, cum este cea de deschidere si inchidere a usii clasice de garaj, coborarea, urcarea si iar coborarea din automobil pot deveni corvoade neplacute atunci cand se desfasoara pe timp de ploaie, frig, intuneric sau dupa o zi grea de munca. Insa daca toate aceste probleme sunt rezolvate pintr-o simpla apasare pe un buton de telecomanda, fara macar a cobori din automobil viata apare in culori mult mai vii.

Garajul este, de cele mai mlte ori, cea mai larga intrare in casa Dumneavoastra insa, in acelasi timp si cea mai vulnerabila. Daca sistemul de inchidere nu este sigur, garajul este practic cel mai slab punct de intruziune. Usile de garaj sectionale va ofera securitatea dortia, prin modul special de fixare in cadru rezistent, ancorat in mai multe puncte si prin mecanismul special de blocare.