paradox-fata

Sisteme de alarma

Sisteme de alarma pentru garsoniere si apartamente

Oferta se adreseaza in principiu proprietarilor de garsoniere sau apartamente situate la etaje superioare, dar sistemul poate fi instalat in orice alta locatie in care se doreste doar supravegherea unei singure cai de acces in amplasament. Pentru protejarea celorlalte cai posibile de acces, pot fi adaugati detectori suplimentari.
Pretul variaza in functie de tipul de centrala si de tipul de tastatura utilizate.

Sisteme de alarma pentru spatii comerciale

Protejam perimetrul magazinului sau spatiului comercial cu senzori de miscare legati la o centrala antiefractie care poate fi monitorizata de un dispecerat pentru interventie rapida. Centrala antiefractie poate sa sune la anumite numere de telefon sau transmita un SMS proprietarului sau persoanei care raspunde de securitatea spatiului in momentul declansarii alarmei, armarii sau dezarmarii sistemului.

Sisteme de alarma pentru spatii industriale

Protejam hale, cladiri mari, spatii industriale cu sisteme de avertizare la efractie si sisteme de protectie perimetrale. Cladirile, birourile, halele se pot proteja cu senzori de miscare si(sau) bariere infrarosu, iar perimetrele exterioare se pot proteja cu bariere infrarosu, bariere cu microunde, detectie cu cablu senzitiv toate legate la o centrala antiefractie sau la un dispecerast intern in cazul in care suprafata de protejat este foarte mare.

Sisteme de alarma pentru autovehicole si autoturisme

Montam sisteme de alarma pe toate tipurile de autovehicule. care in momentul efractiei pot transmite sms-uri proprietarului.  Monta sisteme GPS pe autovehicule care pot fi localizate prin satelit. Pozitia masinii poate fi urmarita printr-o interfata gen googlemap care indica traseul facut de aceasta. Toate aceste dispozitive ajuta la prinderea hotului si recuperarea masinii.

Instalam sisteme de alarma PARADOX fabricate in Canada

Gama sistemelor de alarma paradox este foarte variata. Sant considerati lideri in domeniul sistemelor de securitate. Firma Paradox produce si sisteme de control acces, etc. Fie ca alegeti un sistem de alarma Paradox wireless, sau un sistem de alarma Paradox cablat, faceti o alegere excelenta.

Programeaza-ti centrala cu tastatura TM50 cu touchscreen fara bataie de cap!

alegere-tast-tm50

Instalarea unui sistem de alarma este cea mai buna alegere in cazul in care se doreste protectia si siguranta anumitor bunuri, a locuintei si familiei sau, de ce nu, a unei intregi companii. Tinand cont de nivelul de risc la efractie, sistemele de alarma pot fi clasificate prin grade de securitate. Prin urmare configuratia optima a sistemului de alarma contra efractiilor este data de acest grad de securitate si de clasa de mediu.

Sistemele de alarma cablate (antiefractie) prezentate in aceasta sectiune au rolul de a oferi un punct de plecare in alcatuirea unui sistem standard de detectie si semnalizare efractie.

Utilizare sisteme de alarma cablate

  • sisteme rezidentiale (apartamente la bloc, case, vile)
  • sisteme pentru spatii comerciale
  • Sisteme pentru sedii de birouri
  • sisteme pentru obiective industriale (depozite, hale)
  • Sistemele au o configuratie de baza ce asigura o functionare corecta si care permit upgrade-uri.

Sisteme de alarma wireless se adreseaza proprietarilor de apartamente, case si vile unde s-a omis realizarea unei instalatii cablate de pentru alarma. Ideal si usor de instalat acolo unde realizarea unui sistem pe fir devine imposibila si inestetica.

Armarea sistemului de alarma se face cu tastatura sau de la telecomenzi, total la parasirea locuintei sau partial, gen Parter, Etaj. Sistemul de alarma avertizeaza la patrunderea prin efractie. Sistemul poate fi exitins, upgradat dupa necesitati.